Pràctica U03-02

ECO4 U03 MERCATS I EMPRESA
ACTIVITAT 2

COSTOS I INGRESSOS

Aquesta taula indica les despeses principals del negoci de elaboració i venda d’entrepans de tonyina per intolerants a la lactosa d’en Guillem Peraplana Peraplana. Actualment el negoci el porta un treballador, en Ataulfo, i factura al voltant d’un miler d’entrepans setmanals, que es venen a un preu de 3€.

En Guillem Peraplana Peraplana,
famós entrepanaire

  1. A la taula adjunta tens els ingressos i costos actuals del negoci. Calcula com variaria el seu resultat si aconseguís doblar la producció (vigila, perquè alguns costos son fixos i d’altres variables!) Quan ho tinguis, enganxa la taula a un nou post al teu bloc.



Cost setmanal
(1.000 entrepans)
Cost setmanal (2.000 entrepans)
Tipus de cost
Pa
100 €
200€ Variable
Lloguer del local
450 €
450€Fix
Tonyina
400 €
800€Variable
Neteja diària
50 €
50€Fix
Bossetes de paper (1 per entrepà)
50 €
100€Variable
Salari treballador
800 €
800€Fix
Electricitat
30 €
30€Variable( en aquest cas fix)
TOTAL DESPESES
1.880 €
2.430€
TOTAL INGRESSOS
3.000 €
6.000€
BENEFICI
1.120 €
3.570€


  1. Quant li costa al Guillem, en promig, produir UN entrepà quan en produeix 1.000? I quan en produeix 2.000? 
    Les seves despeses en mil entrepans són de 1.880€, és a dir 1,88€ cada entrepa.
    Les seves despeses en dos mil entrepans són 2,430€, és a dir 1,212€ per entrepa.
     
  2. Com podríem mesurar la productivitat d’en Ataulfo? Calcula aquesta productivitat per quan produeix 1.000 entrepans i quan produeix 2.000.
     Productivitat=  1.000 entrepans/7 dies de la setmana= 142,85 entrepans al dia.
     Productivitat= 2.000 entrepans/7 dies de la setmana= 285,71€ entrepans al día.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pràctica U03-4

Pràctica U09-03

Pràctica U01-2